Ympäri Suomen 450 maidontuottajaamme toimittavat meille miljoonia litroja maitoa, josta valmistamme laajan valikoiman tuotteita. Pyrimme varmistamaan, että maitotilamme toimivat sopusoinnussa
https://www.arla.fi/vastuullisuus-vanha/kestava-maidontuotanto/
Kun lehmä saa olla lehmä, se voi paremmin. Lajityypillinen käyttäytyminen lisää lehmien hyvinvointia. Siksi entistä parempi maitomme tulee suomalaisilta tiloilta, joissa lehmät ovat vapaita,
https://www.arla.fi/vastuullisuus-vanha/vapaat-ja-laiduntavat/
Hävikin vähentäminen on tärkeää koko ruokaketjussa ja myös meillä Arlalla pysyvä osa vastuullisuustyömme tavoitteita. Lue lisää toimistamme, joilla pyrimme vähentämään hävikkiä!
https://www.arla.fi/vastuullisuus-vanha/havikki/
Me Arlalla uskomme, että symbioottinen suhde luontoon on välttämätön kestävän maatalouden harjoittamiseksi. Lue lisää aiheesta!
https://www.arla.fi/vastuullisuus-vanha/luonnon-suojeleminen/
Pääseekö Suomi palkintosijoille? Sitä jännitetään 29.-30. tammikuuta 2019, kun maailman arvostetuimman kokkikilpailun Bocuse d’Orin finaali kisataan Lyonissa.
https://www.arla.fi/artikkelit/suomi-tavoittelee-bocuse-dorissa-palkintosijaa/
Korkittomuus säästää vuosittain yli 100 000 kiloa muovia. Lue lisää siitä, miksi et löydä korkkia litran purkeistamme!
https://www.arla.fi/artikkelit/korkiton-pakkaus-vahentaa-muovin-tarvetta/
Hävikin hallinta on tärkeä osa Arlan vastuullisuustyötä. Määrätietoinen työmme on tuonut myös tulosta. Vuonna 2018 hävikki väheni Sipoon meijerissämme peräti kolmanneksella.
https://www.arla.fi/artikkelit/arlan-havikkituotteet-yhteiseen-poytaan/
Maidon matkalla tilalta kuluttajan keittiöön tarvitaan monenlaista osaamista ja ammattitaitoa. Sen saivat huomata myös Winellska Skolan yhdeksäsluokkalaiset, jotka kävivät tutustumassa Arlaan.
https://www.arla.fi/artikkelit/tulevaa-ammattiaan-pohtivat-ysiluokkalaiset-tutustuivat-arlaan/
Arla & Moressa on yhteensä kuusi herkullista kaurapuuroa, jogurttia ja smoothie-juomaa.
https://www.arla.fi/artikkelit/valipala-muuttuu-pieneksi-ateriaksi/
Välikummun maitotila hyödyntää aurinkoenergiaa Välikummun maitotilalla Ranualla on hyödynnetty aurinkoenergiaa kesästä 2018 lähtien. Tilan yrittäjät Jani Sääskilahti ja Katja Salmela ovat ratkaisuun
https://www.arla.fi/artikkelit/valikummun-maitotila-hyodyntaa-aurinkoenergiaa/
Arla panostaa tuotteidensa markkinoinnissa tulevaisuudessa yhä enemmän modernin teknologian tuomiin mahdollisuuksiin. Nyt Aamu-kissa torjuu laukauksia jalkapallomaalivahtina ja tuulettaa flossaten.
https://www.arla.fi/artikkelit/maitotolkin-kautta-voi-nyt-pelata-jalkapalloa/
Kokkaamattomat on tempaus, jossa kuka tahansa voi tehdä hyvää omasta kotikeittiöstä käsin. Lue lisää!
https://www.arla.fi/artikkelit/tassa-ovat-300-unohdettua-reseptia--minka-sina-kokkaisit/