Haluamme kutsua sinut yhteiselle matkalle
hyvän ruoan ja taiteen maailmaan.

Arla ja Food & Art Festival Turku:
Tule tekemään taidetta kanssamme!

Me Arlalla uskomme hyvään ruokaan.
Itse asiassa me uskomme hyvääkin parempaan ruokaan. Ja me haluamme, että jokaisella on mahdollisuus nauttia hyvääkin paremmasta ruoasta.
Siksi haluamme osallistua Turussa syyskuussa järjestettävään Food & Art Festival -tapahtumaan.

Me Arlalla haluamme myös olla edelläkävijöitä.
Me haluamme olla suunnannäyttäjiä. Kokeilla uutta ensimmäisenä. 

Nyt haluamme kokeilla jotain uutta tuomalla tuotteitamme esiin taiteilijoiden silmin.
Haluamme siis yhdistää ruokaa ja taidetta uudella ennennäkemättömällä tavalla. Food & Art Festival tarjoaa meille tähän oivan mahdollisuuden. 

 

Arla Passion for Food
- avoin taidekilpailu

Suuri kiitos kaikille avoimeen taidekilpailuun osallistuneille! Voittajateosten äänestys on käynnissä Arlan Facebookissa - käy antamassa äänesi suosikkiteoksellesi! Teoksia tullaan näkemään Food & Art Festival -tapahtuman markkinoinnissa.

Olemme kesän aikana etsineet kaiken ikäisiä, näköisiä, kokoisia ja tasoisia taiteilijoita kanssamme tekemään tuotteistamme taidetta. Haluamme kokeilla ja nähdä millaisiin upeisiin pop-taideteoksiin päästään, kun aiheena ovat arkiset tuotteemme kermasta juustoon ja jogurttiin. Haluamme yhdessä kanssanne näyttää maailmalle, että myös arkisista maitotuotteista voi tehdä upeaa taidetta!

Tule tekemään taidetta kanssamme!

Lähde kanssamme yhteiselle matkalle hyvääkin paremman ruoan maailmaan! Arla Food & Art rantautuu loppukesästä seuraaviin tapahtumiin Turun seudulla:

Food & Art oheistapahtumat 29.-31.8. Turku

Food & Art Festival 5.-8.9. Turku

K-Citymarket -myymälät 5.-8.9. Turku

Emme vastaa mahdollisista aika- ja paikkamuutoksista

Äni Jaatinen: “Luo rohkeasti - ruoka ja taide ovat makuasioita” 

Heittäydy mukaan prosessin vietäväksi kun Äni jättää mitat ja reseptit laatikkoon! Änin hyödyntämä Alcohol ink on viime vuosien isoimpia terapiataiteen movementteja, jossa kemiallinen reaktio luo kauniita ja ennustamattomia kuvioita, jotka syntyvät siinä hetkessä.

Änin taideprosessia voit seurata livenä SHIFT Business Festivalissa Turun Ruissalon tapahtumatelakalla 29.-30.8.2019 klo 12-17.

Jaakko Kahilaniemi: “Hävitetty ruoka uudelleen ajateltuna”

Jaakko Kahilaniemen mielestä hävikkiruoan syntyyn syyllistyy lähes jokainen meistä jossain vaiheessa elämäänsä. Jaakko pyrkii herättelemään valokuvallisissa teoksissaan ihmiset ajattelemaan hävittämäänsä ruokaa uudesta näkökulmasta.

Jaakon työskentelyä pääsee seuraamaan livenä Turun Eurooppa-forumin tapahtumaan Vierailukeskus Jokeen 29.8.2019 klo 9-12.

Katri Parikka: “Taide on läsnäoloa”

Katri Parikka tekee kierrätysmateriaaleista tekstiilitaidetta ja haluaa pysäyttää ihmisen taiteen ääreen. Meistä jokainen on luova jossain - vaikka puhumisessa tai ruuanlaitossa - ja taiteilija puhuukin taiteen olevan laajasti katsottuna pelkkää läsnäoloa.

Tule paikalla, kun Katri tekee tekstiilitaidetta Turun Taidehallissa Design Festivalin lähettyvillä 29.8. klo 12-20 ja 30.8. klo 9-13.

Juhani Perälä: “Hallitse tekniikkasi niin hyvin, että voit leikkiä sillä”

Juhani Perälä on kokeileva ja tekemiseen heittäytyvä potrettitaitelija, joka uskoo tekemiseen ja rohkeuteen. Taiteessa voi kehittyä ja uusiutua loputtomasti. Juhanin suunnitelmana on maalata suurikokoinen potretti.

Tule seuraamaan Juhanin työskentelyä Turun Eurooppa-forumin Eurooppatorille 29.-30.8.2019 klo 10-17 Turun kaupunginkirjaston sisäpihalle!