Haluamme kutsua sinut yhteiselle matkalle
hyvän ruoan ja taiteen maailmaan.

Arla ja Food & Art Festival Turku:
Tule tekemään taidetta kanssamme!

Me Arlalla uskomme hyvään ruokaan.
Itse asiassa me uskomme hyvääkin parempaan ruokaan. Ja me haluamme, että jokaisella on mahdollisuus nauttia hyvääkin paremmasta ruoasta.
Siksi haluamme osallistua Turussa syyskuussa järjestettävään Food & Art Festival -tapahtumaan.

Me Arlalla haluamme myös olla edelläkävijöitä.
Me haluamme olla suunnannäyttäjiä. Kokeilla uutta ensimmäisenä. 

Nyt haluamme kokeilla jotain uutta tuomalla tuotteitamme esiin taiteilijoiden silmin.
Haluamme siis yhdistää ruokaa ja taidetta uudella ennennäkemättömällä tavalla. Food & Art Festival tarjoaa meille tähän oivan mahdollisuuden. 

Etsimme nyt taiteilijoita, jotka haluavat olla edelläkävijöinä mukana toteuttamassa tätä visiota ja nostaa tuotteitamme esiin pop-taiteen keinoin.
Olemalla mukana pääset osallistumaan Suomessa ennennäkemättömän kampanjan toteuttamiseen, ja parhaat teokset palkitaan tietysti myös rahallisesti.

Arla Passion for Food
- avoin taidekilpailu

Etsimme nyt kaiken ikäisiä, näköisiä, kokoisia ja tasoisia taiteilijoita kanssamme tekemään tuotteistamme taidetta. Haluamme kokeilla ja nähdä millaisiin upeisiin pop-taideteoksiin päästään, kun aiheena ovat arkiset tuotteemme kermasta juustoon ja jogurttiin. Arla Passion for Food -taidekilpailuun voi osallistua kuka vain, olitpa sitten harrastepiirtäjä tai ammattitaidemaalari.

Me Arlalla valitsemme teoksista suosikkimme ja hyödynnämme kilpailuteoksia Food & Art Festival -tapahtuman markkinoinnissa. Toivomme näkevämme erilaisia luovia toteutuksia, joissa Arlan tuotteet nostetaan valokeilaan uudella ennennäkemättömällä tavalla. Haluamme yhdessä kanssanne näyttää maailmalle, että myös arkisista maitotuotteista voi tehdä upeaa taidetta!

Tule tekemään taidetta kanssamme!

Lähde kanssamme yhteiselle matkalle hyvääkin paremman ruoan maailmaan! Arla Food & Art rantautuu loppukesästä seuraaviin tapahtumiin Turun seudulla:

Food & Art oheistapahtumat 29.-31.8. Turku

Food & Art Festival 5.-8.9. Turku

K-Citymarket -myymälät 5.-8.9. Turku

Osallistu Arla Passion for Food -avoimeen taidekilpailuun ja voit voittaa 1500eur

Tutustu kilpailun sääntöihin ja lähde tekemään taidetta!

Kilpailun osallistumisohjeet

Osallistu kilpailuun lataamalla jpg- tai png-muotoinen kuva luomastasi taideteoksesta oheisella kilpailulomakkeella. Taideteos voi olla piirustus, maalaus, grafiikka tai valokuva, mutta olemme avoimia myös esimerkiksi veistoksille tai tilataideteoksille. Kelpuutamme kaikki taiteen muodot - kunhan teoksesta on mahdollista ottaa kuva, jota pystytään hyödyntämään Food&Art -tapahtuman Arlan markkinointimateriaaleissa.

 

Taideteoksen tulee yhdistää Arlan tuotteet ja taide uudella innovatiivisella tavalla. Arlan tuotteet ovat kaikkien tuntemia, mutta haluamme ihmisten näkevän ne uudessa valossa - sinun silmiesi läpi katsottuna ja kuvattuna.

 1. Valitse aiheeksi tuotepakkaus tai logo Arlan yli 300 tuotteen joukosta
  • Käytä kuvapankin hakua löytääksesi haluamasi tuotteen esim. "Castello", "Luonto+" "Arla Lempi"
 2. Luo pop-taideteos valitsemastasi aiheesta haluamaasi visuaalista kerrontaa käyttäen
 3. Nappaa teoksestasi kuva ja lähetä se kilpailuun alla olevalla lomakkeella

 

Taideteoksessa tulee olla jollain tavalla mukana jokin Arlan tuote tai logo. Logoa saa muuttaa taiteellisen vapauden nimissä. Tavoitteenamme on luoda jotain täysin uutta ja erilaista, jossa arkiset maitotuotteet kuvataan modernin taiteen keinoin. Teoksia voidaan hyödyntää kokoelmanäyttelyssä, Arlan Food&Art -tapahtumiin liittyvässä mainonnassa sekä yrityksen digitaalisissa kanavissa.

 

Arlan Passion for Food – avoimeen taidekilpailuun voi osallistua kuka tahansa luonnollinen henkilö tai ryhmä. Yritysten tai yhteisöjen osallistumisia emme huomioi. Kilpailuun voi osallistua maksimissaan kolmella eri työllä. Kilpailuaika on 8.-28.7.2019 (klo 23.59 asti).

 

Logot ovat tuotemerkkilainsäädännön alaisia, eli niiden muokkaaminen ja jakeleminen ilman Arlan lupaa on ehdottomasti kielletty. Tämän vuoksi kaikki kilpailuun osallistuvat taideteokset tulee toimittaa kilpailun järjestäjille näissä säännöissä määritellyllä tavalla, eikä taideteoksia saa levittää itse ilman kilpailun järjestäjän lupaa. 

Voittajien valinta ja palkinnot

Me Arlalla valitsemme kilpailuaikana toimitetuista taideteoksista parhaat, jotka tulevat saamaan näkyvyyttä Food&Art -tapahtumien yhteydessä.

 

Palkitsemme kolme parasta taideteosta seuraavin rahapalkinnoin:

1. sijoittunut taideteos 1 500 €
2. sijoittunut taideteos 800 €
3. sijoittunut taideteos 500 €

 

Kaikki valitsemamme taideteokset ja taiteilijat tulevat saamaan näkyvyyttä seuraavasti, ja jokainen kilpailuun osallistuva taiteilija antaa puolestaan kilpailun järjestäjälle oikeudet hyödyntää kilpailuun osallistuneita taideteoksia seuraavissa markkinoinnillisissa toimenpiteissä ja kanavissa Arla Food&Art -kampanjoihin liittyen 31.12.2020 asti. Taideteoksen tehneen taiteilijan ilmoittama taiteilijanimi ilmoitetaan aina taideteoksen yhteydessä. Taideteoksia voidaan hyödyntää seuraavilla tavoilla:

 • Arlan Food&Art -tapahtumissa
 • Arlan markkinointimateriaaleissa (sisältäen mahdollisesti TV-, ulko-, digitaalisen mainonnan)
 • Arlan sosiaalisen median kanavissa
 • Kampanjan yhteydessä jaettavissa postikorteissa
 • Keskon kaupoissa toteutettavissa promootioissa
 • Mahdollisessa taidenäyttelyssä, joka kerää osallistuneet teokset yhteen (yksityiskohdista sovitaan erikseen valittujen teosten tekijöiden kanssa)

 

Voittajataideteosten lisäksi Arla haluaa tuoda esiin kilpailuun osallistuneita taideteoksia ja taiteilijoita laajemminkin esimerkiksi sosiaalisen median kanavissa.

 

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeudet sääntömuutoksiin.

 

Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä häiriöistä.

 

Tutustu henkilötietolainmukaiseen tietosuojaselosteen.

 

Kilpailun järjestää Arla Oy:n kanssa yhteistyössä Harva Marketing Oy.

Lähetä taideteoksesi ja osallistu kilpailuun

Olen lukenut ja hyväksynyt kilpailun säännöt*