Sano se vihanneksin arvonnan säännöt

1. Kilpailun järjestäjä

Arla Oy Ab, Kotkatie 34,01150 Söderkulla, jäljempänä "Arla".

2. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Arlan henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa. Kilpailuun osallistumisessa ei ole ikärajaa.

3. Osallistumisaika

Kilpailun yleinen osallistumisaika on 25.04.2016–09.05.2016.

Arla ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

4. Palkinnot

Kilpailun palkintona arvotaan 6 kpl 29 euron arvoisia Habitatin veitsisettejä.

5. Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan ottamalla valokuva ruoka-annoksesta ja jakamalla se hashtagilla #sanosevihanneksin Instagramissa tai liittämällä se kommenttina Arla Suomi Facebook-sivulla julkaistavaan kisapostaukseen. Instagram-tilin tulee olla julkinen, jotta kuvalla voi osallistua kilpailuun. Kuvan tulee täyttää Arlan some-yhteisöjen linjaukset: asiattomat viestit eivät osallistu arvontaan. Arlalla on oikeus julkaista osallistuneet valokuvat ja voittajien nimet eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

6. Kilpailun ajankohta japalkintojen lunastus

Voittajien arvonta suoritetaan kilpailuajan päätyttyä. Voitoista sekä niiden lunastamisesta ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti somen välityksellä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa voitosta, on Arlalla oikeus valita tilalle uusi voittaja.

7. Verot

Arla sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

8. Rekisteriseloste

Henkilötietolainmukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa:http://www.arla.fi/henkilotietoasiaa/

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Kilpailun osallistujille saa lähettää tietoa Arlasta ja sen yhteistyökumppaneiden palveluista, eduista ja tarjouksista (kun ilmoittautuja on antanut tähän luvan). Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

Arla Oy Ab