AAMU-KISSA -KILPAILUN SÄÄNNÖT

1. Kilpailun järjestäjä
Arla Oy Ab, Kotkatie 34,01150 Söderkulla, jäljempänä "Arla".

2. Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Arlan henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa. Kilpailuun osallistumisessa ei ole ikärajaa.

3. Osallistumisaika
Kilpailun yleinen osallistumisaika on 1.11.2017–31.01.2018.
Arla ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

4. Palkinnot
Kilpailun palkintona arvotaan osallistumiaikana oikein vastanneiden kesken yksi Aamu-kissa pehmolelu joka viikko.

5. Kilpailuun osallistuminen
Kilpailuun osallistutaan vastaamalla kilpailusivulla, mitä Aamu-kissan lahjapaketista paljastuu, kun paketti ilmestyy Arilyn-sovelluksen kautta kissan luo. Palkinnot arvotaan oikein vastanneiden kesken. Arlalla on oikeus julkaista voittajien nimet eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

6. Kilpailun ajankohta ja palkintojen lunastus
Voittajien arvonta suoritetaan kilpailuajan päätyttyä. Voitoista sekä niiden lunastamisesta ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa voitosta, on Arlalla oikeus valita tilalle uusi voittaja.

7. Verot
Arla sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

8. Rekisteriseloste
Henkilötietolainmukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa: http://www.arla.fi/henkilotietoasiaa/
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Kilpailun osallistujille saa lähettää tietoa Arlasta ja sen yhteistyökumppaneiden palveluista, eduista ja tarjouksista (kun ilmoittautuja on antanut tähän luvan). Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

Arla Oy Ab

Leikitä Aamu-kissaa ja voita upeita palkintoja!

Osallistu kilpailuun

Osallistu