Lehdistötiedote

Arla Oy ja kiinteistöyhtiö Massby Facility Services aloittavat toimihenkilöiden ja ylempien toimihenkilöiden yhteistoimintaneuvottelut

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Arla Oy ja kiinteistöyhtiö Massby Facility Services käynnistävät toimihenkilöiden ja ylempien toimihenkilöiden yhteistoimintaneuvottelut 8. maaliskuuta 2016.

Taustalla on Arla Foodsin strategian uudistuminen kiristyvässä kilpailutilanteessa nopeasti muuttuvilla markkinoilla. Tavoitteena on poistaa konsernin päällekkäisyyksiä ja suunnata resurssit tehokkaammin palvelemaan kuluttajamarkkinoita ja strategiassa määritettyjen tuoteryhmien kehittämistä. 

Strategian saavuttamiseksi myös suomalaisen Arla Oy:n on tarpeen tehostaa toimintojaan ja parantaa kilpailukykyään. Suomen osalta suunnitteilla olevien muutosten tavoitteena on sopeuttaa paikallinen organisaatio Arla Foodsin muuttuvaan tapaan toimia. 

"Kaikki oleelliset toiminnot, kuten markkinointi, myynti, tuotekehitys, tuotanto ja maidonhankinta sekä erilaiset tukitoiminnot, säilyvät Suomessa. Suomella on myös edustus Arla Foodsin Euroopan kattavassa johtoryhmässä, jossa Suomen lisäksi ovat edustettuina Alankomaat, Iso-Britannia, Ruotsi, Saksa ja Tanska, sanoo Arla Oy:n toimitusjohtaja Reijo Kiskola. 

Yhteistoimintaneuvottelujen piirissä on 159 toimihenkilöä ja ylempää toimihenkilöä. Alustavan arvion mukaan enintään 30 henkilön toimenkuva muuttuisi tai työsuhde päättyisi. Työntekijät ovat neuvottelujen ulkopuolella. 

Lisätietoja:

Reijo Kiskola, toimitusjohtaja, Arla Oy, puh. 040 559 7310

Arla Oy on paikallinen meijerialan suunnannäyttäjä ja osa maidontuottajien omistamaa kansainvälistä Arla Foodsia. 630 suomalaista maidontuottajaamme sijaitsevat kaikkialla Suomessa aina Muoniosta Ylivieskaan ja Skåldön saarelle Tammisaaressa. Olemme reilu ja rehti kumppani niin tuottajille kuin asiakkaille. Tarjoamme luonnollisia makuja Suomesta ja maailmalta päivän jokaiseen hetkeen.

Written By

Sirpa Rinne
Ensisijainen

Sirpa RinneViestintäjohtaja