Grillatut ribsit: Jos haluat grillata ribsit, kypsennä ne ensin. Kääri ribsit folion sisään ja aseta kattilaan, jossa on kiehuvaa vettä. Keitä ribsit matalalla lämmöllä kannen alla noin 1,5 tuntia. Voitele ribsit BBQ-marinadilla ja grillaa niitä noin 4 minuuttia kummaltakin puolelta. Voitele ribsejä grillauksen aikana ja tarjoile jäljelle jääneen BBQ-marinadin kanssa.
Ketsuppia
|
2 rkl |
---|---|
Omenaviinietikkaa
|
2 rkl |
Fariinisokeria
|
2 rkl |
Paprikajauhetta
|
1 tl |
Soijakastiketta
|
1 tl |
Hienonnettua valkosipulinkynsi
|
1 |
Karkeaa suolaa
|
½ tl |
Ribsit
|
1½ kg |
---|
Nektariini
|
2 |
---|---|
150 g | |
Puolikas kurkkua
|
n. 150 g |
Baby-pinaattia
|
70 g |
Karkeasti hienonnettuja saksanpähkinöitä
|
50 g |
Puhdistetut retiisejä
|
50 g |
Lehtisalaattia ohuina viipaleina
|
n. 50 g |
Oliiviöljyä
|
2 rkl |
---|---|
Balsamiviinietikkaa
|
1 rkl |
Karkeaa suolaa
|
½ tl |
Tuoretta jauhettua pippuria
|