Pannupizza kantarelleista

Pannupizza kantarelleista

35 minuuttia
Pannupizza toimii lounaana salaatin kera tai iltapalana. Pannupizza kantarellitäytteellä sopii myös kasvissyöjille. Kokeile reseptiä!
https://www.arla.fi/reseptit/pannupizza-kantarelleista/

Tee näin:

  • Kuumenna uuni 200-asteeseen.
  • Puhdista ja huuhtele kantarellit. Leikkaa isommat kantarellit pienemmiksi paloiksi. Viipaloi valkosipuli ohuiksi lastuiksi.
  • Paista kantarellit kuivalla uuninkestävällä paistinpannulla (halkaisija n. 25 cm). Anna kantarellien paistua, kunnes neste on haihtunut sienistä. Lisää pannulle voi ja valkosipuli.
  • Vähennä lämpöä ja paista kantarelleja vielä 3-4 minuuttia. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kaada kantarellit kulhoon.
  • Levitä vähän vehnäjauhoja kuumalle pannulle. Ota pizzataikina pakkauksesta ja asettele se pannulle niin että hiukan taikinaa menee pannun reunan ylitse.
  • Levitä créme fraîche pizzataikinan päälle. Ripottele pizzapohjan päälle raastettu juusto ja paistetut kantarellit.
  • Paista pannupizza uunin keskitasolla 18-20 minuuttia.
  • Ota valmis pannupizza uunista ja koristele tuoreilla tillinvarsilla.
Valmis!
Vinkki

Voit myös valmispizzataikinan sijasta tehdä itse pizzapohjan tai gluteenittoman pizzapohjan. Jos teet pannupizzan gluteenittomasta pizzataikinasta niin korvaa vehnäjauho gluteenittomilla jauhoilla.

Ainekset

Valkosipulinkynttä
2
Kantarelleja
300 g
2 rkl
Vehnäjauho
Valmista pizzataikinaa
550 g
½ dl
Svecia -juustoa tai Castello® Präst -juustoa
100 g
Tillin varsia
2
Suolaa ja pippuria
Lisää herkullisia ideoita
Kantarellikeitto
45 minuuttia
Kantarellikeitto
(2)