Juustokakku

Juustokakku

Juustokakku on juhlava jälkiruoka myös arkeen ja vie kielen mennessään! Tämä perinteinen juustokakku on helppo valmistaa. Katso myös muut juustokakkureseptimme!
https://www.arla.fi/reseptit/juustokakku/

Tee näin:

  • Murskaa keksit ja lisää joukkoon sulatettu voi. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun tai voideltuun irtopohjavuokaan. Sekoita tuorejuusto sekä maitorahka tasaiseksi, kiiltäväksi massaksi tehosekoittimessa. Lisää joukkoon sokeri, sitruunan kuori ja mehu sekä kananmunan keltuaiset. Kaada massa vuokaan ja paista 200 °C:ssa noin 30 minuuttia. Jäähdytä juustokakku ennen tarjoilua. Voit tarjoilla kakun esim. lakkahillon tai survotuista vadelmista tehdyn coulis-kastikkeen kanssa.
Valmis!
Vinkki

Tutustu myös muihin herkullisiin juustokakkujen resepteihin!

Ainekset

Pohja
Digestive-keksejä
200 g
100 g
Täyte
Maustamatonta tuorejuustoa
400 g
150 g
Sokeria
1¼ dl
Sitruunankuori ja mehu
1
Kananmunan keltuaisia
3