On jännittävää saada koko kardemumman tai korianterin siemen suuhun biryaniaa syödessä. Voit vaihtoehtoisesti myös murskata siemenet morttelissa, jotta mausteet jakautuvat tasaisemmin ruokaan.
50 g | |
Punasipuli (n. 300 g)
|
4 |
Puhdistettua kanan fileitä
|
200 g |
Vihreää kardemummaa
|
10 |
Korianterin siemeniä
|
1 rkl |
Curryjauhetta
|
1 rkl |
Kanalientä
|
6 dl |
Basmatiriisiä (n. 4 dl)
|
320 g |
Tomaatteja
|
400 g |
Hienonnettua vihreää chilipaprikaa
|
2 rkl |
Karkeaa suolaa
|
1½ tl |
Tuoreita mintunlehtiä
|
2 dl |
2½ dl | |
Kypsää mango (n. 125 g)
|
½ |
Karkeaa suolaa
|
½ tl |
Vastajauhettua pippuria
|