Jogurtit

Jogurtti maistuu koko perheelle

Arlan laajasta jogurttivalikoimasta on helppo löytää oma suosikkinsa – tai useita – aamiaiselle, välipalaksi sekä arjen herkutteluhetkiin.

Suloisen pehmeä jogurtti maistuu kaiken ikäisille. Jogurtti on erinomainen aamu- sekä iltapala ja pieni jogurttipikari on näppärä eväs, jonka voi nauttia vaikka kesken matkan teon. Jogurtti maistuu sellaisenaan tai sitä on helppo lähteä muuntelemaan oman maun mukaan. Tuoreet hedelmät, marjat, mysli tai raejuusto tuovat jogurttiin uusia makuja.

Tutustu Arla jogurtteihin

Arla Luonto+ -jogurtit ja rahkajogurtit sulostuttavat aamupalapöytää kepeillä lintukuvioillaan. Häivähdys hedelmämehua ja hedelmä- tai marjasosetta antavat Luonto+ -jogurteille niiden heleän makeuden. Arla Protein proteiinijogurtti sisältää runsaasti proteiinia ja maistuu raikkaan pehmeältä. Herkutteluhetkiin sopii etenkin täyteläiset Arla Ihana -jogurtit. Miltä kuulostaisi esimerkiksi Arla Ihana Mustikka-sitruunapiirakkajogurtti tai Arla Ihana Uuniomenajogurtti?

Arla Jogurtit ja Onnenpyörä!

Pyöräytä Arla Onnenpyörää ja voita matka Thaimaahan ja tuhansia muita palkintoja. Jokainen Onnenpyörä-kampanjakannella tai -tarralla merkitty jogurtti oikeuttaa yhteen Onnenpyörän pyöräytykseen. Kurkkaa täältä lisätietoa!

Tutustu herkullisiin Arla jogurtteihin! Kaikki jogurttimme on valmistettu Suomessa. Löydät tarkat tuotetiedot sekä ravintosisällön klikkaamalla alla olevia tuotteita.