Samettisen pehmeät

Jogurtit

maistuvat koko perheelle

Arlan laajasta jogurttivalikoimasta on helppo löytää oma suosikkinsa – tai useita – aamiaiselle, välipalaksi sekä arjen herkutteluhetkiin.

Suloisen pehmeä jogurtti maistuu kaiken ikäisille. Jogurtti on erinomainen aamu- sekä iltapala ja pieni jogurttipikari on näppärä eväs, jonka voi nauttia vaikka kesken matkan teon. Jogurtti maistuu sellaisenaan tai sitä on helppo lähteä muuntelemaan oman maun mukaan. Tuoreet hedelmät, marjat, mysli tai raejuusto tuovat jogurttiin uusia makuja.

Tutustu Arla jogurtteihin

Arla Luonto+ -jogurtit ja rahkajogurtit sulostuttavat aamupalapöytää kepeillä lintukuvioillaan. Häivähdys hedelmämehua ja hedelmä- tai marjasosetta antavat Luonto+ -jogurteille niiden heleän makeuden. Vihannes-hedelmäjogurtit ovat Arla Luonto+ -tuoteperheen uusimmat tulokkaat. Niissä täyteläinen jogurtti yhdistyy terveellisiin hedelmiin ja vihanneksiin. Tutustu kolmeen herkulliseen makuun: vadelma-punajuureenappelsiini- porkkanaan ja omena-pinaattiin

Herkutteluhetkiin sopivat etenkin täyteläiset Ihana -jogurtit. Uusien Ihana Greek Style -jogurttien intensiivinen makuelämys tarjoaa herkutteluhetken arjen keskelle. Neljä syntisen ihanaa makua kannustavat löysäämään nutturaa, nauttimaan elämästä ja hymyilemään vastaantulijoille! Miltä kuulostaisi esimerkiksi mango-chili ja veriappelsiini-inkivääri?

Löydät tarkat tuotetiedot sekä ravintosisällön klikkaamalla alla olevia tuotteita.

Katso myös