Voileipäkakkupallot

Voileipäkakkupallot

Cake popsit eli kakkutikkarit ovat saavuttaneet suuren suosion myös Suomessa. Tässä suolainen versio eli voileipäkakulta maistuva pallo!
https://www.arla.fi/reseptit/voileipakakkupallot/

Tee näin:

  • Leikkaa sipuli pienenpieneksi. Leikkaa limppu pieniksi paloiksi. Silppua myös savukala. Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa. Silppua ruohosipuli pieniksi paloiksi.
  • Muotoile leipä-tuorejuusto-kalamassasta pieniä palloja. Kieritä ne ruohosipulisilpussa. Massa on niin tuorejuustoinen, että ruohosipulisilppu tarttuu siihen hyvin.
  • Voit tarjota pallot vaikkapa leikkelehaarukan piikeistä, työntämällä katkaistu pilli palloon tai sormisyötävänä lautaselta.
Valmis!
Vinkki

VINKKI! Voit halutessasi käyttää Castellon tilalla myös Arlan lisäaineetonta, maustamatonta tuorejuustoa ja lisätä itse taikinankin sekaan ruohosipulisilppua

VINKKI! Pallojen kierittely ruohosipulissa on välttämätön lisä. Muuten kalapallot näyttävät raaoilta lihapullilta, eivätkä heti kättelyssä aiheuta herkullista maistamisenhalua.

Ainekset

Punasipuli
1
Maalahden limppua leipä
4 siivua
125 g
Kylmäsavusilakkaa tai muuta savukalaa
100 g
Sitruunamehua
2 tl
Mustapippuria
Suolaa
Iso nippu ruohosipulia