Valkosuklaakuorrute muffinsseille

Valkosuklaakuorrute muffinsseille

Valmista herkullinen ja kaunis valkosuklaakuorrute muffinsseille tällä helpolla reseptillä. Voit käyttää muffinssikuorrutusta myös kakkujen koristeluun.

Tee näin:

  • Sulata valkosuklaa alhaisella lämmöllä, mieluiten vesihauteessa. Sekoittele suklaata hellävaraisesti sen sulaessa. Varo päästämästä vettä tai vesihöyryä suklaan joukkoon.
  • Notkista pehmeää voita hieman, ja ala sitten lisäämään tomusokeria voin joukkoon pienissä osissa.
  • Lisää voi-tomusokeriseoksen joukkoon sulanut valkosuklaa, vaniljauute ja sitruunamehu, ja sekoita massa tasaiseksi.
  • Lisää tarvittaessa joukkoon hieman vettä tai lisää tomusokeria saadaksesi haluamasi koostumuksen.
  • Anna kuorrutteen jäähtyä hetken aikaa jääkaapissa.
  • Levitä sitten kuorrutetta pursottamalla tai lastan tai veitsen avulla muffinssien tai cupcakes-leivosten päälle ja anna valmiiden leivosten jähmettyä hetken aikaa viileässä.
Valmis!

Ainekset

Valkosuklaa
100 g
100 g
Sokerikuorrute
220 g
Sitruunamehua
1 rkl
Vaniljauutetta
½ tl
Lisää herkullisia ideoita
Suklaamuffinssit
30 minuuttia
Suklaamuffinssit
(140)