Tortillapizzat

Tortillapizzat

15 minuuttia
Pyöräytä tortillapizzat ylimääräisistä tortillaletuista! Vähennä samalla hävikkiä valitsemalla pizzatäytteet jääkaapin antimista!
https://www.arla.fi/reseptit/tortillapizzat/

Tee näin:

Tortillapizzat
  • Pane uuni kuumenemaan 250 asteeseen. Päällystä uunipelti leivinpaperilla.
  • Valmista tortillaletut nostamalla kaapeista esille tortillaletut ja pizzatäytteiksi sopivat ja makusi mukaiset ainesosat.
  • Pane pellille kaksi tortillalettua. Mikäli käytät täytteinä tämän reseptin mukaisia täytteitä, levitä tortillaletuille reunoja myöten creme fraiche, kinkkusuikaleet, puolitetut kirsikkatomaatit ja juustoraaste.
  • Pane tortillapizzat uuniin ja paista uunin ylimmällä tasolla noin 6-7 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja saanut herkullisen värin.
  • Viimeistele tortillapizzat paiston jälkeen ripottelemalla sulaneen juuston pinnalle oreganoa ja mustapippuria.
  • Vinkki: Kokoa tortillapizzan päälle salaatti jääkaapista löytyvistä kasviksista ja taita tortillapizza herkulliseksi kotzoneksi!
Valmis!
Vinkki

Tortillapizza on ihanan helppo, mutta jos kaipaat perinteistä versiota, kokeile pizzapohjan reseptiä!

Ainekset

Suurta vehnätortillaa
2
1 dl
Kinkkusuikaleita
100 g
2 dl
Kirsikkatomaatteja
150 g
Oregano
Mustapippuria