Perunarieskat
Arvioi (7)

Perunarieskat

Perunarieskat ovat herkullisia ja sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Rieskat on voi valmistaa esimerkiksi edellisen päivän ylijääneestä perunamuusista.

Annoslukumäärä

Ainekset

  • 3 dl perunamuusia
  • 1 tl suolaa
  • 1 kananmuna
  • 2 dl ohrajauhoja
  • 1 dl vehnäjauhoja

Tarjoiluun

  • Arla Ingman Meijerivoita

Ohjeet

Sekoita jäähtyneeseen perunamuusiin jauhot, suola ja kananmuna. Muotoile taikinasta pieniä leipäsiä ja asettele ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Pistele haarukalla rieskoihin reikiä. Paista rieskoja 250-asteisen uunin keskitasolla 15 minuuttia. Nauti perunarieskat aidon voin kera.

Vinkit

Valmista perunamuusi esimerkiksi seuraavan ohjeen mukaan: http://www.arlaingman.fi/reseptit/perunamuusi/

Rieskat kestävät pakastamisen hyvin ja säilyvät mehevinä.