Perunarieskat

Perunarieskat

Perunarieskat ovat herkullisia ja sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Rieskat on voi valmistaa esimerkiksi edellisen päivän ylijääneestä perunamuusista.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Perunarieskat

Perunarieskat ovat herkullisia ja sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Rieskat on voi valmistaa esimerkiksi edellisen päivän ylijääneestä perunamuusista.

Annoslukumäärä
  • 3 dl perunamuusia
  • 1 tl suolaa
  • 1 kananmuna
  • 2 dl ohrajauhoja
  • 1 dl vehnäjauhoja

Tarjoiluun

Ohjeet

Sekoita jäähtyneeseen perunamuusiin jauhot, suola ja kananmuna. Muotoile taikinasta pieniä leipäsiä ja asettele ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Pistele haarukalla rieskoihin reikiä. Paista rieskoja 250-asteisen uunin keskitasolla 15 minuuttia. Nauti perunarieskat aidon voin kera.

Vinkit

Valmista perunamuusi esimerkiksi seuraavan ohjeen mukaan: http://www.arlaingman.fi/reseptit/perunamuusi/

Rieskat kestävät pakastamisen hyvin ja säilyvät mehevinä.

Suositellut tuotteet