Ajankohtaista
Reseptit
Tuotteet
Vastuullisuus
Hyvinvointi
Tietoa meistä
Arla
Reseptit
Parsaa sitruunavoilla
Parsaa sitruunavoilla
•
Kommentit
Parsaa sitruunavoilla ja juustolla on ylellinen ja helppo keväinen lisuke. Sitruunavoi korostaa parsan herkkää makua ja juustoraaste viimeistelee kokonaisuuden.
Katso myös nämä
15 minuuttia
Pannukakut raejuustolla
(1)
60+ min
Hasselbackan perunat
(15)
Porkkanajuustokakku
(0)
Uusi
Pääsiäisen juustokakku ilman paistamista
(1)
Kaikki reseptit
Tee näin:
Ota voi jääkaapista pehmenemään.
Pese sitruuna huolellisesti ja raasta sen kuori. Varo raastamasta valkoista osaa.
Sekoita pehmennyt voi ja sitruunankuoriraaste yhteen. Muotoile voipaperin avulla tangoksi ja anna kovettua jääkaapissa ennen tarjoilua.
Leikkaa parsoista kannat pois.
Kypsennä parsat suolalla maustetussa vedessä 2-3 minuuttia. Ota pois ja valuta.
Aseta parsat lautaselle.
Leikkaa sitruunavoista paloja ja asettele sulamaan parsojen päälle.
Ripottele päälle juustoraastetta.
Valmis!
Ainekset
Tuoretta vihreää parsaa
400 g
Arla® Meijerivoita
200 g
Sitruunan kuori
1
Arla® Emmental juustoraastetta
2 dl
Katso myös nämä
15 minuuttia
Pannukakut raejuustolla
(1)
60+ min
Hasselbackan perunat
(15)
Porkkanajuustokakku
(0)
Uusi
Pääsiäisen juustokakku ilman paistamista
(1)
Kaikki reseptit