Mango-suklaakääretorttu

Mango-suklaakääretorttu

Mango-suklaakääretorttu on raikas versio perinteisestä unelmatortusta. Rahkatäyte tekee mango-suklaakääretortusta mehevän ja helposti leikattavan.
https://www.arla.fi/reseptit/mango-suklaakaaretorttu/

Tee näin:

  • Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita jauhot, perunajauhot, levinjauhe ja kaakao keskenään, lisää ne siivilän läpi munavaahtoon varovaisesti sekoittaen. Levitä taikina leivinpaperilla vuorattulle uunipelille. Paista 200°C noin 8-10 minuuttia. Kumoa kääretorttulevy sokeroidulle leivinpaperille, anna hiukan jäätyä. Levitä mangorahka levylle, ei aivan reunoille asti. Kääri torttu leivipaperia hyväksikäyttäen.
Valmis!

Ainekset

Pohja
Kananmunia
4
Sokeria
1½ dl
Perunajauhoja
¾ dl
Erikoisvehnäjauhoa
1 dl
Leivinjauhetta
1 tl
Kaakaojauhetta
2 rkl