Lohicarpaccio ja piparjuuri-yrttirahka

Lohicarpaccio ja piparjuuri-yrttirahka

Tämä herkullinen lohicarpaccio saa maukkaan lisän piparjuuri-yrttirahkasta. Ateria vie sinut italialaisen keittiön ihanaan makumaailmaan.
https://www.arla.fi/reseptit/lohicarpaccio-ja-piparjuuri-yrttirahka/

Tee näin:

  • Sekoita inkivääriraaste, hunaja ja sitruunamehu keskenään. Lado puolet lohiviipaleista lautaselle ja levitä päälle puolet marinadista. Lisää loput lohipiipaleet ja levitä päälle loput marinadista. Anna marinoitua noin 15 minuuttia. Sekoita rahkaan piparjuuriraaste, vihersilppu ja yrttisuola. Jaa marinoituneet lohiviipaleet annoslautasille ja tarjoa rahkan kanssa.
Valmis!

Ainekset

Graavilohta ohuina viipaleina
150 g
Tuoretta inkivääriä raastettuna
2 rkl
Juoksevaa hunajaa
1 rkl
Sitruunamehua
½ dl
Piparjuuri-yrttirahka
250 g
Piparjuurta raastettuna
2 rkl
Persiljaa hienonnettuna
½ dl
Ruohosipulia hienonnettuna
2 rkl
Yrttisuolaa
½ tl