Lampaankyljykset sitruuna-hunajakastikkeessa
  • Arla
  • Reseptit
  • Lampaankyljykset sitruuna-hunajakastikkeessa

Lampaankyljykset sitruuna-hunajakastikkeessa

Lampaankyljykset saavat mukavaa potkua sitruuna-hunajakastikkeesta, joka sopii hyvin myös pääsiäisen makuihin.
https://www.arla.fi/reseptit/lampaankyljykset-sitruuna-hunajakastikkeessa/

Tee näin:

  • Mausta kyljykset suolalla ja pippurilla ja paista ne voissa pannulla, noin 2-3 minuuttia per puoli. Nosta kyljykset pois pannulta ja puhdista pannu. Valmista kastike pannulla. Sekoita kerman joukkoon murennettu liemikuutio, hunaja, sitruunan raastettu kuori ja valkosipuli. Kiehauta. Tarkista maku ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää kyljykset kastikkeen joukkoon ja hauduta muutaman minuutin ajan. Tarjoa pastan ja höyrytettyjen vihannesten kera.
Valmis!

Ainekset

Lampaankyljystä
8
Suolaa
Valkopippuri
2½ dl
Lihaliemikuutio
1
Juoksevaa hunajaa
1 rkl
Sitruunankuorta raastettuna
1 tl
Valkosipulinkynsi puserrettu
1
Suolaa ja mustapippuria