Lammasta ja vuohenjuustokastiketta

Lammasta ja vuohenjuustokastiketta

Lammas ja vuohenjuustokastike - herkullinen ja maukas, perinteinen pääsiäisruoka. Kokeile reseptiä!
https://www.arla.fi/reseptit/lammasta-ja-vuohenjuustokastiketta/

Tee näin:

  • Aloita kastikkeen valmistamisesta. Poista vuohenjuustosta kuori. Sekoita juusto ja Crème fraiche tasaiseksi tahnaksi käsin tai tehosekoittimessa. Laita kastike jääkaappiin. Laita uuni kuumenemaan 125 asteeseen. Puolita tomaatit ja sekoita ne muiden ainesten kanssa sekaisin. Laita tomaatit uuninpellille leikkuupinta ylöspäin ja paista uunissa n. tunnin ajan. Mausta lampaankyljykset suolalla ja pippurilla. Paista voissa n. 2-3 minuuttia per puoli. Tarjoile kastikkeen ja tomaattien kanssa. Voit halutessasi koristella annokset mustilla oliiveilla.
Valmis!

Ainekset

Lampaankyljystä
1 kg
Suolaa
1 tl
Mustapippuria
1 rkl
Vuohenjuustokastike
Vuohenjuustoa
200 g
1 dl
Uunikuivatut tomaatit
Kirsikkatomaatteja
250 g
Oliiviöljyä
2 rkl
Valkosipulinkynsi hienonnettuna
1
Sokeria
Suolaa
½ tl
Mustapippuria
½ tl
Tarjoiluun
Oliivi
Lisää herkullisia ideoita