Kermakakku

Kermakakku

Herkullinen kermakakku yhdistää tuoreet vadelmat ja makeat nektariinit. Viimeistele kermakakku pakastekuivatulla vadelmajauheella. Kokeile reseptiä!
https://www.arla.fi/reseptit/kermakakku/

Tee näin:

  • Aloita valmistamaan kermakakku vatkaamalla ensiksi vispikerma. Sekoita kermavaahdon joukkoon Lempi kreikkalainen jogurtti ja elintarvikeväri.
  • Paloittele toinen nektariini todella pieniksi paloiksi. Puolita toinen nektariini ja leikkaa siitä ohuita siivuja. Muussaa puolet vadelmista.
  • Purista appelsiinimehu ja kostuta sillä kakkupohjat. Kokoa kermakakku. Jaa vadelmamurska, nektariinin palaset ja puolet jogurtti-kermaseoksesta kakkupohjien väliin.
  • Levitä loput jogurtti-kermaseoksesta kakun päälle. Koristele kermakakku nektariinin viipaleilla ja lopuilla vadelmilla. Viimeistele kermakakku ripottelemalla päälle vadelmajauhetta.
Valmis!
Vinkki

Vinkki! Voit myös tehdä kakkupohjan itse. Katso resepti!

Ainekset

Kakkupohja, jaettuna kolmeen kerrokseen
1
3 dl
2 dl
Keltaista elintarvikeväriä
1 tl
Nektariini
2
Vadelmia
250 g
Appelsiinimehu
1
Pakastekuivattua vadelmajauhetta
Lisää herkullisia ideoita