Keksikakku

Keksikakku

Keksikakku on herkullinen jälkiruoka kahvin kanssa.
https://www.arla.fi/reseptit/keksikakku/

Tee näin:

  • Sulata voi. Paloittele suklaa. Laita suklaapalat voisulaan ja sekoita kunnes suklaa sulaa. Sekoita tomusokeri, piparkakkumauste ja keltuaiset keskenään. Sekoita seos hieman jäähtyneeseen voi-suklaaseokseen. Vuoraa pitkänmallinen, noin 1½ litran vetoinen vuoka kelmulla. Laita pohjalle kerros suklaamassaa. Lado sitten kerroksittain keksejä ja suklaamassaa, jätä suklaakerros päällimmäiseksi. Laita vuoka jääkaappiin ja anna hyytyä yön yli. Kumoa kakku ja viipaloi terävällä veitsellä.
Valmis!

Ainekset

150 g
Tummaa suklaa
300 g
Tomusokeria
1 dl
Piparkakkumaustetta
1 rkl
Munankeltuaista
2
Marie-keksiä
20