Kasvis-kalakeitto

Kasvis-kalakeitto

15 minuuttia
Maukas kasvis-kalakeitto koostuu lohesta, wokvihanneksista ja soijapavuista. Kokeile nopeaa ja helppoa reseptiä!
https://www.arla.fi/reseptit/kasvis-kalakeitto/

Tee näin:

Kasvis-kalakeitto
  • Aloita kasvis-kalakeiton valmistus ja leikkaa lohi 2cm x 2cm kokoisiksi paloiksi.
  • Kuumenna kasvisliemi kattilassa. Lisää wokvihannekset ja keitä keittoa tasaisella lämmöllä ilman kantta noin 2 minuuttia.
  • Lisää soijapavut ja raaka lohi. Keitä keittoa vielä noin 1 minuutti – kunnes lohi muuttaa väriään.
  • Lisää ruokakerma ja suola. Kuumenna kasvis-kalakeitto kerman kanssa ja tarkista maku.
  • Kaada keitto syville keittolautasille ja ripottele päälle seesaminsiemeniä ja pippuria.
  • Viimeistele kasvis-kalakeitto tuoreella persiljalla tai korianterilla. Tarjoile keitto vaalean leivän kanssa.
Valmis!
Vinkki

Kasvis-kalakeitossa voit käyttää ylijääneitä vihanneksia wokvihannesten sijaan. Käytä 500 g esim. parsakaalia, porkkanaa tai kukkakaalia pieninä paloina. Tämä on hyvä tapa tyhjentää jääkaapin vihanneslaatikko.

Ainekset

Kasvis-kalakeitto
Kasvisfondeja
6 dl
Pakastettuja wokvihanneksia
1 kg
Kuorittuja pakastesoijapapua
200 g
Lohifilee
300 g
Arla® Lempi Ruokakermaa 22 %
4 dl
Karkeaa suolaa
1½ tl
Koristelu
Mustia seesaminsiemeniä
2 tl
Vastajauhettua pippuria
Tuoretta persiljaa tai korianteria
Lisukkeeksi
Vaaleaa leipää
Lisää herkullisia ideoita
Seiseljanka
20 minuuttia
Seiseljanka
(6)