Kabanossi-smetanapizza

Kabanossi-smetanapizza

Pyöräytä nopea ja helppo kabanossi-smetanapizza. Mausteinen makkara ja paprika, pippurinen rucola, suolakurkku ja smetana antavat pizzalle herkullisen maun.
https://www.arla.fi/reseptit/kabanossi-smetanapizza/

Tee näin:

Kabanossi-smetanapizza
  • Kuumenna uuni 225 asteeseen.
  • Kauli pizzataikina leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Ripottele päälle juustoraastetta.
  • Leikkaa makkara suupalan kokoisiksi paloiksi.
  • Viipaloi paprikat ja poista niistä siemenet Levitä makkaranpalat ja paprikat pizzapohjan päälle.
  • Paista kabanossi-smetanapizza uunin keskiosassa 10-15 minuuttia.
  • Ripottele paistamisen jälkeen pizzan päälle rucolaa, suolakurkkuja ja smetanaa.
Valmis!

Ainekset

Kabanossi-smetanapizza
Valmis pizzapohjia tai -taikina
200 g
Kabanossi makkaraa
250 g
Iso punainen paprika
1
Tuoretta rucola
60 g
Maustekurkkuja hienonnettuna
150 g
2 dl