Juustokakku
Arvioi (110)

Juustokakku

Juustokakku on juhlava herkku myös arkeen, ja vie melkein kielen mennessään! Perinteinen juustokakkureseptimme on helppo ja nopea valmistaa.

Reseptistä valmistuu 8 annosta

Ainekset

Pohja

  • 200 g Digestive-keksejä
  • 100 g Arla Ingman Meijerivoita

Täyte

  • 400 g Arla Apetina maustamatonta tuorejuustoa
  • 150 g Arla Keittiö maitorahkaa
  • 1 14 dl sokeria
  • 1 sitruunan raastettu kuori ja mehu
  • 3 kananmunan keltuaista

Ohjeet

Murskaa keksit ja lisää joukkoon sulatettu voi. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun tai voideltuun irtopohjavuokaan. Sekoita tuorejuusto sekä maitorahka tasaiseksi, kiiltäväksi massaksi tehosekoittimessa. Lisää joukkoon sokeri, sitruunan kuori ja mehu sekä kananmunan keltuaiset. Kaada massa vuokaan ja paista 200 °C:ssa noin 30 minuuttia. Jäähdytä juustokakku ennen tarjoilua. Voit tarjoilla kakun esim. lakkahillon tai survotuista vadelmista tehdyn coulis-kastikkeen kanssa.