Joulupuuro

Joulupuuro

45 minuuttia
Joulupuuro antaa voimia joulupukin odotukseen! Täyteläinen joulupuuro tehdään luomutäysmaitoon. Kokeile jouluista reseptiä!
https://www.arla.fi/reseptit/joulupuuro/

Tee näin:

Joulupuuro
  • Aloita valmistamaan joulupuuro kiehauttamalla vesi ja voi paksupohjaisessa kattilassa, lisää sitten riisi. Keitä riisiä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
  • Lisää täysmaito ja kanelitanko. Voit esilämmittää maidon mikrossa ennen sen lisäämistä kattilaan, jotta puuro kypsyy nopeammin.
  • Keitä joulupuuroa miedolla lämmöllä 30-40 minuuttia. Jos puurosta tulee liian sakeaa, lisää makusi mukaan maitoa.
  • Mausta joulupuuro suolalla. Tarkista maku.
  • Tarjoa joulupuuro maidon, sokerin ja kanelin tai sekametelisopan kera. Älä unohda mantelia joulupuurosta!
Valmis!

Ainekset

Joulupuuro
Puuroriisiä
2½ dl
Vettä
5 dl
2 rkl
Suolaa
1 tl
Kanelitanko
1
Arla® Vanhanajan luomutäysmaitoa TAI
8- 9 dl
Riisipuuron keittoon kehitettyä Arla® Puuromaitojuoma 1L (UHT)
8- 9 dl
Lisää herkullisia ideoita