Jauhelihapiirakka

Jauhelihapiirakka

Tämä maukas ja mehevä piirakka sisältää jauhelihaa, sipulia, persiljaa ja tietenkin mehevää juustoraastetta - nam!
Arvioi (2)

Minun arvosanani

Jauhelihapiirakka

Tämä maukas ja mehevä piirakka sisältää jauhelihaa, sipulia, persiljaa ja tietenkin mehevää juustoraastetta - nam!

Reseptistä valmistuu 6 annosta

Taikina

Täyte

Tarjoiluun

Ohjeet

Pane uuni kuumenemaan 200-asteiseksi. Nypi jauhot ja voi keskenään. Lisää maitorahka nopeasti sekoittaen muruseokseen. Painele taikina voideltuun, halkaisijaltaan 22-24 sentin piirasvuokaan. Pistele pohja haarukalla. Anna pohjan viiletä jääkaapissa noin 30 minuuttia. Esipaista pohjaa uunin alaosassa 10 minuuttia. Valmista täyte. Ruskista jauheliha ja sipuli-valkosipulisilppu rasvassa pannulla. Ota pannu levyltä. Sekoita jauhelihan joukkoon tomaattipyree, persilja, 2 dl juustoraasteesta ja mausteet. Levitä täyte esipaistetulle pohjalle. Ripottele loput juustoraasteesta päälle. Nosta piiras uunin keskiosaan ja paista noin 20 minuuttia. Tarjoa lämpimän piiraan kanssa yrttisekoituksella maustettua crème fraîchea.

Suositellut tuotteet