Gulassikeitto
Arvioi (3)

Gulassikeitto

Maustainen gulassikeitto lämmittää ihanasti kylmänä talvipäivänä. Tätä reseptiä on helppo varioida makusi mukaan!

Annoslukumäärä

Ainekset

  • 300 g jauhelihaa
  • 1 chorizomakkara
  • 2 keltasipulia
  • 3 eriväristä paprikaa
  • Arla Ingman Meijerivoita paistamiseen
  • 12 dl tomaattipyreetä
  • 1 tl kuminaa
  • 1 l lihalientä

Lisäksi

  • 200 g Arla Keittiö Crème fraîchea
  • 1 puserrettu valkosipulinkynsi

Ohjeet

Paloittele makkara pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Poista paprikoista siemenet ja hienonna kuutioksi. Paista jauheliha voissa kattilassa. Lisää joukkoon makkarat, sipulisilppu ja paprikapalat ja anna paistua muutaman minuutin ajan. Lisää tomaattipyre ja kumina. Kaada sekaan lihaliemi ja anna kiehua 10-15 min. Mausta crème fraiche valkosipulilla ja persiljalla. Tarjoile keitto lisäkkeen kanssa.

Vinkit

Voit halutessasi maustaa keittoa tulisemmaksi muutamalla tipalla tabascoa ja ripauksella chilijauhetta. Keitosta saa ruokaisamman lisäämällä keittoon perunaa. Lisää perunapalat jauhelihan jälkeen ja anna keiton kiehua niin kauan, että perunat kypsyvät.